Jeg synes gamle askjetter er utrolig stilige. Det er jo ikke som om de blir brukt opp…Og selv om det finnes askjetter i alle former og farger i butikken, er det større sjanse for å ha noe unikt hvis du tar vare på noe gammelt, og bruker det.

Neste helg er det loppemarked i nærheten, kanskje jeg skal ta en tur?

Gjenbruk er ikke bare gøy (og stilig), det er miljøvennlig også… (og et godt sparetiltak i finaskrisetider, jeg er jo permittert…)

_________________________________________________________________________

Og når man først har noe man liker, hvorfor skal man ikke ha det fremme? Og så ser det mye bedre ut enn å ha rot eller klær på toppen av kommoden :)

Trærne jeg har hengt smykker på er fra Iittala, og som vanlig kjøpt på salg (jeg har en god evne til å finne de beste tilbudene). Kronelysestaken fikk jeg til jul av mamma og pappa, steinene er fra stranden vi lå og solte oss på i Nice i fjor sommer, og viftene er fra forskjellige turer til Spania. Kommoden og speilet er fra Ikea.

_________________________________________________________________________

Dagen ble startet med Tornerose på Disney Channel, mens jeg begynte å surre rundt på nettet. Siden jeg stod opp har det nå gått 5 timer, og det går sikkert en til før jeg er ferdig med bloggingen.

Jeg lurer på om Maleficent er den ondeste Disney-heksa… Men hun er i hvert fall gjennomført ond, ikke noen bortforklaringer og skakeskjul… Var det ikke mye enklere før når alle heltene var snille, og alle skurkene var onde? Nå er det mannen som bare hadde en liten birolle i begynnelsen som har gjort alt sammen, og det var umulig å gjette når man leste boka…

Å se Disneyfilmer er en veldig god start på dagen… :)

_________________________________________________________________________

Internett er for alle, og man kan si hva man vil. Det finnes jo ingen restriksjoner, hvis man bare vet hvordan man skal få gjort det man vil gjøre… Hvorfor unytter man ikke denne muligheten bedre? (Ytringfrihet og ytringsansvar).

Global oppvarming er det nest heteste temaet etter  finanskrisen. Men hvordan vil det egentlig bli?

Hadde det ikke vært digg å ha 5 grader varmere sommer i Oslo, og kunne sole seg hele sommern?

Nå har forskere funnet ut at det kan bli som i Australia (What will global warming look like, LA Times), med skogbranner, dødelige hetebølger og utrydning av dyrelivet.

Jeg syns det er bedre å være bleik…

_________________________________________________________________________

Men selv om jeg bryr meg om krig og fred og klima og sånn, synes jeg det er gøy å shoppe… Og selv om jeg ikke shopper noe for tiden, er det jo lov å titte… Denne veska kunne jeg godt tenke meg å bestille, og kanskje bruke sammen med denne kjolen…

Jeg oppdaget MUG når jeg brukte en smart funksjon jeg nettopp har begynt å bruke (google translator) så jeg kan lese Japanske Vogue. Det er ikke mye fornuftig å få ut av tekstene egentlig, men det gjør det lettere å komme seg til de beste bildene…

Jeg tror nok jeg hadde hoppet rett i kjolene fra i fjor sommer, og jeg likte årets også…

Det er mye annet spennende å finne hvis man leter etter japansk mote. Aguri Sagimori hadde noen stilige antrekk…

Men så har jeg også litt ekstra interesse for designere som tenker på  flere ting enn bare mote, som John Patrick. Og så er det mest interessante egentlig designere som har stiler jeg kan stjele litt fra selv om jeg ikke kan kjøpe akkurat deres klær :)

“I envision a world in the near future where people won’t ask ‘is it organic?’ But say ‘of course, it’s organic!’” – John Patrick

_________________________________________________________________________

Jeg kan jo fortsette å stemme som jeg “alltid” har gjort, men jeg føler at det er på tide å virkelig gi andre partier en mulighet…

Jeg synes for eksempel at Høyre har gjort noe kjempesmart… En dag fikk vi et postkort hvor det stod at de snart kom for å ringe på, og når de kom pratet vi litt løst og fast om politikk. Jeg fikk møte mennesker, og spørre dem om det jeg lurte på. Heia Høyre! (That’s a first…:))

Jeg har mine tvil om at det blir akkurat Høyre som får stemmen min, men det er nok en god mulighet for at den kommer til å skifte…

_________________________________________________________________________

For en gangs skyld er det ikke et filosofisk spørsmål, men et det går an å svare på… For jeg sitter og titter litt på Google Analytics, og oppdager stadig nye ting. Som at en person har lagt meg til på sin Netvibes… :) Men selv om jeg ser på tallene at det er folk innom, og som blir en stund til og med, er det ingen som sier noe…?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende