Vi var lovet solskinn, men endte opp med regn. Denne dagen pøste det virkelig ned, men siden vi skulle bli kjent, måtte vi ut en tur for å finne tannlegens kontor for morgendagens time. Vi hadde brukt mestparten av dagen på ingenting, snakket litt med de hjemme, og kommet oss litt etter reisen. Vi hadde brukt google maps for å være sikre på hvordan vi skulle komme oss til legen, og det skulle være ca 400 meter borti gata. Vi gikk litt ekstra langt, for vi skjønte etter hvert at vi måtte ha gått forbi, og da kunne vi like gjerne ta en liten tur innom bensinstasjonen vi så.

Dette vannet fra Voss er visst veldig fancy, og de selger det til 50 kroner eller noe på Deli De Luca i Oslo. På en Exxon-stasjon like utenfor Washingtin DC, på den andre siden av jorda, var prisen ca 20 NOK…

Vi forstod jo på veien tilbake hvor det var med en gang, og var så fornøyde med gåturen at vi bestemte oss for å gå litt til.

Her er mammas innlegg om dagen på hennes blogg :)

_________________________________________________________________________

Vi har vel alltid sagt at vi har en smak som ikke passer lommeboka. Vi var flinke og shoppet ikke stort i løpet av hele turen, men litt vindusshopping blir det jo alltid. Og her var det kanskje like godt at vi ikke kom lenger enn vinduene fordi det var stengt :)

_____________________________________________________________________________________________

Selv om det var søndag og ganske så sent på kvelden fant vi en bokhandel som var åpen. Vi er veldig glad i bøker, så vi tenkte vi skulle sjekke kafeen og titte litt.

Vi fant jo egentlig det meste, inkludert en tegneserieavdeling de fleste norske bokhandlere burde misunnet.

De hadde jo til og med Doctor Who, og da blir jo jeg meget fornøyd :)

Vi hadde lyst til å kjøpe med oss halve butikken, men fant vel ut at bøker ikke var det smarteste å bruke vekt og plass i bagasje på. Så det ble mange bøker på lister som skal bestilles på nettet senere. Det ble til slutt til at vi kjøpte Blogging for Dummies, The complete works of Edgar Allan Poe, en utrolig artig pop-up-bok, og noen flere.

Etter en god kake og litt avslapping, fant vi plutselig ut at klokka var mer enn vi trodde. Men heldigvis var 7/11 vi egentlig hadde vært på leting etter rett over veien. Veien tilbake gikk enkelt og greit, for vi var bare ti minutter fra hotellet. Men det er vel langt for amerikanerne, som ikke virket som de gikk stort i det hele tatt, og som synes vi var rare som gjorde det… :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende