Dagen begynte med tannlegetime, og ble etterfulgt av en MRI som ikke gikk helt bra. Jeg flyttet kontoret mitt ut av rommet et par timer, så mamma kunne sove et par timer. På dette rommet ved resepsjonen var det deilig å sitte og slappe av, og siden det var en rolig ettermiddag hadde jeg stuen for meg selv i et par timer.

Her er mammas innlegg om dagen.

Vi trengte mat etter den slitsomme morgenen, så vi bestemte oss for å ta en tur på senteret for å finne noe å spise.

Selv om solen fra morgenen var gått over til oversyka og nesten-regn, var det godt og varmt.

__________________________________________________________________________________

Vi er gode på shopping, men kunne ikke rekke alle butikkene på hele senteret. Jeg har allerede blogget bilde fra denne butikken, men begge utstillingsvinduene var jo like kule :)

Vi hadde noen butikker hver av oss gjerne ville se, og vi begynte med mine. Det ble til og med prøverom, for denne butikken hadde en god del jeg hadde lyst til å sjekke om passet.

Buksedresser er kanskje ikke det jeg først tenkte på når jeg skulle ha noe nytt. Men buksedresser ble det. Denne første er sort og hel enkel, med store bein og store kjeder rundt halsen. Ikke noe hverdagsplagg, men jeg gleder meg til å kunne bruke den til noe fancy en gang.

Den andre dressen er også kjempemyk, og mest kanskje en kosedress. Stroppeløs med korte bein, knæsj rosa. Og jeg måtte jo ta bilde så jeg kunne få tilbakemelding fra kjæresten hjemme før om tre uker :)

__________________________________________________________________________________________

Vi skulle jo egentlig på senteret for å spise, og selvfølgelig fant vi mat også. På Chipotle fant vi burritos, som var mer enn nok mat for oss.

______________________________________________________________________________________

Senteret var jo som nevnt tidligere veldig stort, og plutselig var det mørkt ute, og på tide å komme seg tilbake til hotellet. Vi var jo ikke særlig godt kjent når det bare var dag 4, så litt lys er jo fint å ha for å finne tilbake til hotellet.

Men man blir veldig sliten av å gå på et kjøpesenter i mange timer… En sånn en skulle jeg veldig gjerne hatt med meg i kofferten!

__________________________________________________________________________________

Regnet kom også på veien tilbake til hotellet, men vi klarte å finne veien :)

En lukt som fulgte oss gjennom en stor del av senteret matte testes, og det ble Cinnabons til kveldsmat, varmet opp i mikrobølgeovnen. Det er første gang vi har måttet spise kanlebolle med kniv og gaffel, men denne bare falt fra hverandre hvis vi prøvde på noe annet. Og med den sausen oppå… Mmmm… :) Like god kveldsmat som frokosten med jordbær…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende