Vi fant tidlig ut at de kontorene vi var på ikke skiftet ut noe bare fordi det hadde kommet en ny og kul modell. Denne tannlegestolen har vel kanskje vært med Dr Stack siden han begynte på 60-tallet en gang :) Det er fint å se noen som tar vare på tingene sine fremfor å bare bytte dem ut med noe nytt.

Mamma skulle sjekkes av tannlegen, og fikk en ny bittskinne. Jeg var med som vanlig, og stilte spørsmål om ditt og datt. Det var jo veldig interessant å titte på bildene fra mammas MRI blant annet, og det var jo greit å vite hva vi så. Tannlegen syntes bare det var fint at vi var intresserte, og svarte på alle spørsmålene våre.

Mammas innlegg om dagen finner du her.

_________________________________________________________________________________

Det er som skrevet tidligere ikke særlig futt i oss, så vi holdt oss på hotellet også denne kvelden. Sånn er det når to syke reiser sammen :)

Vi prøvde å leve litt som amerikanerne, og spiste tv-måltid varmet i mikroen. Det smakte overraskende godt, så jeg var nok heldig med spaghettien min.

Vi ble enige om at middagsbordet ikke trengte å være “hellig”. Det var greit å sitte med skype, facebook og blogg selv om vi spiste, fordi hele resten av dagen var kvalitetstid.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende