Vi vet at det er med den største glede og forventning De ser fram til å få Deres eget hjem, men som husmor vil De sikkert møte mange problemer av praktisk art. Derfor vil vi gjerne få lov til å gi Dem 500 utvalgte husmortips, samlet gjennom flere år av erfarne husmødre.

Alle råd er gjennomgått av husstellærerinne Gudrun Aaby.

Det er så mange ting man trenger når et nytt hjem skal grunnlegges, og man vil ofte være i tvil om hva man bør kjøpe. Vi håper at De vil finne mange veiledende innkjøpstips i denne lille boken.

“Husmor-Tips” er først og fremst ment å være et oppslagsbok for de ungem men vi håper at den vil vise seg nyttig også i eldre hjem.

“Husmor-Tips” er til salgs i kiosk og bokhandel. Interessertet kan også så langt opplaget rekker, få boken tilsendt ved å sende inn kupongen på neste side.

Redaksjonen.

Jeg er for tiden husmor selv. Ganske ung, selv om jeg til tider føler at jeg går gjennom 30-års-krisa. I leting etter fine gamle bilder, fant jeg en fin gammel bok min farmor fikk den gang hun ble Fru Bestefar i 1961. Så jeg tenkte at jeg skulle bruke muligheten til å blogge litt om å være “skikkelig” husmor, og se om det er noen spennende tips som er verdt å dele…

Jeg driver også og ommøblerer om dagen, og har vært gjennom sommerrengjøringen av hus og kjeller. Og jeg har tatt frem tegnesakene igjen, og til og med “malt” et bilde (When in doubt, wear pink”, det skal henge på klesskapet mitt:))…

Jeg er på vei. Jeg vet ikke hvor, men jeg har begynt å gå i hvert fall. Og så kan jeg jo håpe å bli frisk på veien. Selv om jeg skal være en flink liten husmor og ikke bry hodet mitt for mye med politikk og slikt, skal jeg nok engasjere meg litt i valget. Det er tannhelse som er den største saken for meg (fordi det angår meg så veldig), men også skolepolitikk, miljø og samferdsel har fått meg til å engasjere meg litt ekstra i det siste. Så fremover kommer det husmortips krydret med bilder og politikk. Jeg håper jeg får noen lesere igjen :)

Ha en fortryllende dag!

-Linguna

(Boken Husmor-Tips ble gitt ut på A/S Elin Forlag, Oslo 1961)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende